In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Restaurant Café De Plashoeve -

Baambrugse Zuwe, RegioUtrecht
Restaurant Café De Plashoeve. Lunch of diner in ons restaurant of buiten op het overdekte en verwarmde terras met uitzicht op de haven van Vinkeveen.
Sfeer & interieur. De Plashoeve kent u wellicht als het café waar Andre Hazes aan de stamtafel zijn vaste plaats had. Er heerst een gemoedelijke sfeer.
Keuken & kaart. Geniet van de zorgvuldig samengestelde menukaart met alom bekende klassiekers zoals sliptongetjes, uiensoep en ossenhaassaté. Om de creatieve kant van onze chef tot uiting te laten komen, hebben wij wekelijks wisselende specialiteiten op het krijtbord staan. Ook is er iedere werkdag een heerlijke maaltijd voor maar € 8,50 per persoon.
Telefoon: 0294-291381
Website: http://plashoeve.com

Restaurant Café De Plashoeve, Baambrugse Zuwe, RegioUtrecht