In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Kasteel Woerden -

Woerden, Kasteel 3, RegioUtrecht
Internationaal
Kasteel Woerden. Kasteel Woerden biedt je alles wat u van een kasteel verwacht. Een vorstelijke omgeving met mooie ruime zalen, een imposant restaurant, een prachtige binnenplaats en een riant terras. Ideaal voor uw lunches, diners, vergaderingen, bruiloften en al uw overige evenementen. Er zijn diverse zalen beschikbaar die ruimte bieden aan groepen van verschillende omvang. Onze multifunctionele zalen bieden een accommodatie op maat in de historische sfeer die het kasteel biedt. Voor feestelijke gelegenheden rollen wij zelfs de rode loper uit voor een ontvangst met alle Grandeur.
Geschiedenis. Het kasteel dateert uit 1410 en is voornamelijk voor defensie doeleinden gebruikt, als opslag maar ook als gevangenis. Vooral de Gewelven, die onder de ‘ommegang’ door lopen, zijn daar de overblijfselen van.
Sfeer & interieur. Het kasteel beschikt over 6 zalen en een ommegang voor uw samenkomsten. Elke zaal is vernoemd naar een bewoner van het kasteel of een historische figuur die belangrijk voor het pand is geweest. Het Kasteel heeft een luxe en romantische uitstraling, maar toch nog een historische sfeer
Keuken & kaart. Restaurant & Grand Café Wyrda serveert bijzondere gerechten gebaseerd op de oogst van de dag. Wij verwerken bijna uitsluitend biologische producten in onze gerechten. Deze ingrediënten komen bij voorkeur van lokale leveranciers en boeren, zo proberen wij zoveel mogelijk bij te dragen aan een beter leefmilieu en een betere wereld. Ons menu varieert zes keer per jaar op basis van de oogst van het seizoen.
Telefoon: 0348-431000
Website: http://www.kasteelwoerden.nl

Kasteel Woerden, Woerden, Kasteel 3, RegioUtrecht
Dinsdag t/m zaterdag vanaf 11.00 uur, zondag van 11.00-17.00 uur, maandag gesloten.