In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- 't Wapen van Haarzuylen -

Haarzuilens, Brink 2, RegioUtrecht
Nederlands-Frans
't Wapen van Haarzuylen. Restaurant 't Wapen van Haarzuylen is centraal gelegen in midden Nederland dichtbij de snelwegen A-2 en A-12, maar toch waant men zich in een sprookje bij binnenkomst van het pittoreske dorp. Je kunt er terecht voor een cappucino met appelgebak, een uitgebreide lunch, diner en er zijn 3 zalen welke bijzonder geschikt zijn voor vergaderingen, bruiloften, brunches, buffetten of een high tea.
Geschiedenis. Restaurant 't Wapen van Haarzuylen bestaat al sinds 1896 en heeft ook nog een Raadzaal waar vroeger de raadsvergaderingen van het dorp werden gehouden, deze is nu nog steeds in gebruik voor huwelijksvoltrekkingen. Bij mooi weer is het terras geopend met prachtig uitzicht op de lommerijke brink met dorpspomp en jeu de boulesbaan.
Sfeer & interieur. Het restaurant is nog precies hetzelfde ingericht als vroeger met tegels aan de muur uit het oude kasteel en balken aan het plafond met oud hollandse spreuken. Zelfs een stamtafel ontbreekt niet. De kasteelzaal heeft div. wandschilderingen van kasteel De Haar maar ook airco en draadloosinternet zijn aanwezig.
Keuken & kaart. Ze hebben een uitgebreide lunch en dinerkaart en ook grote groepen kunnen bij ons terecht.
Telefoon: 030-6771998
Website: http://www.wapen-van-haarzuylen.nl

't Wapen van Haarzuylen, Haarzuilens, Brink 2, RegioUtrecht
Vanaf dinsdag t/m zondag vanaf 11.00 uur geopend