In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Kartbaan DeFabrique -

Westkanaaldijk 7G, Utrecht
Actief
Kartbaan DeFabrique. Een indoor kartbaan van 1200 meter lengte (over de ideale lijn gemeten). Met super grip op FIA gespecificeerd asfalt en met alle bochten welke in de Grand Prix racewereld bekend zijn. Met name: 180 graden, 90 graden, blinde bocht, doordraaiers, links-rechts combinatie, rechts-links combinatie en haarspeldbochten. De toppers rijden op dit spectaculaire circuit gemiddelde snelheden van boven de 70 kilometer per uur. Inhalen is daardoor moeilijk en eigenlijk beperkt tot twee plaatsen en dan alleen nog voor alleen de goede coureurs. Het commentaar van de top is dan ook unaniem: "Dit is dé kartbaan!".

Een ' heat' van 12 min; incl. instructie, helm en raceoverall voor Euro 13,50 p.p.

Voor groepen vanaf 12 personen zijn er speciale arrangementen met aangepaste prijzen per persoon in de Grand Prix (niet op vrijdagavond en in het weekeinde) en Endurance Racing modussen. Aangezien de baan dan voor uw groep is gereserveerd is reservering hiervoor noodzakelijk.
Telefoon: 0302404040
Website: http://www.defabrique.nl/karten.aspx

Kartbaan DeFabrique, Westkanaaldijk 7G, Utrecht
Ma Gesloten